HET UNIVERSUM VAN JEUGDAUTEUR NICO DE BRAECKELEER
WELKOM OP JUPITER

 

ASTRO KIDZ (AVI-reeks)

Exemplaren van "ASTRO KIDZ" bestellen !!!

ALGEMENE INFO

Maak kennis met de ASTRO KIDZ. De zes ruimtereizigers beleven heel wat avonturen in het heelal. Ze passeren langs heel wat planeten waar ze ongelooflijke dingen meemakenů Een verrassende AVI-reeks van Start tot E6.

 De zes AstroKidz leven op het ruimteschip Uf, waarmee ze de ruimte doorkruisen op zoek naar nieuwe planeten en melkwegstelsels. De jonge space cadets zijn afkomstig van verschillende planeten uit verschillende zonnestelsels. Ze zien er allemaal heel anders uit en hebben de meest uiteenlopende opvattingen en gewoontes. Toch zijn ze goed bevriend. Het centrale thema van de reeks is aanvaarding. De zes heel verschillende AstroKidz moeten niet alleen elkaar leren aanvaarden, maar ook de andere levenswijzen van de wezens op de vele planeten die ze bezoeken.

 H et concept voor deze reeks werd bedacht door Nico. Hij werkt ook aan alle verhaaltjes mee.
De prachtige tekeningen zijn van Frieda Van Raevels. In totaal zijn er al 2 boekjes, maar er zijn er nog veel meer op komst 
!

 

ASTRO KIDZ

Titel en auteur AVI Cover Korte inhoud
"Min in Zee"
Annelies Nys
start In Min in zee stelt Min haar thuisplaneet O voor. Die bestaat grotendeels uit water, met hier en daar een klein eilandje. Min komt in de problemen en moet rekenen op de hulp van haar vrienden om haar te redden.

"Wan op de maan"
Nico De Braeckeleer

M3 In Bink op de maan verveelt Bink zich te pletter in de Uf. Hij wil met zijn vrienden spelen, maar die zijn veel te druk bezig met andere dingen. Bink besluit dan maar om met zijn ruimtescooter naar de maan te vliegen, in de hoop daar speelgenootjes te vinden.

"De droom van Tek"
Nico De Braeckeleer

E3
VERSCHIJNT IN 2021
 
 
 
       
       

(terug naar 'menu BOEKEN')