HET UNIVERSUM VAN JEUGDAUTEUR NICO DE BRAECKELEER
WELKOM OP JUPITER

 

DE TWEELING MYSTERIES

Gesigneerd exemplaar "TWEELING MYSTERIES" HIER bestellen!

ALGEMENE INFO

Alex en Alessia hebben een speciale gave die ze aanwenden om de wereld te zuiveren van duistere bovennatuurlijke invloeden. Overal ter wereld bestrijdt de tweeling kwade krachten en ontrafelt duivelse mysteries.

De boeken zijn een spannende mix van suspense en mysterie. Ben je klaar voor enkele uren bovennatuurlijk gezellige leespret?

Voor jongeren vanaf 11 jaar

1: WATERSCHIMMEN
2: SCHEMERSLAAP
 
verschenen oktober 2016
verschenen april 2017
 

KORTE INHOUD "SCHEMERSLAAP"
Het 13-jarige Franse meisje Olive verzeilt in een vreemde slaaptoestand, een schemerzone tussen slaap en dood... een schemerslaap. De dokters staan voor een raadsel. Alessia en Alex reizen naar Parijs omdat ze vermoeden dat er een bovennatuurlijke kracht in het spel is. Alessia neemt een vijandige paranormale energie waar in de buurt van Olive. Wanneer de tweeling de bron van het kwaad ontdekt, is het te laat…

KORTE INHOUD "WATERSCHIMMEN"
Alessia krijgt ijzingwekkende visioenen over Lakepool. Samen met haar tweelingbroer Alex reist ze naar het afgelegen, mysterieuze dorpje in Schotland. Waarvan zijn de inwoners zo bang? Waarom lopen ze er zo lusteloos bij? En welke vreemde waterschimmen bewegen onder het wateroppervlak van het meer? Terwijl Alex en Alessia het mysterie proberen op te helderen, raakt de tweeling zelf verstrengeld in de tentakels van Het Kwaad dat zich in het dorpje schuilhoudt.

STEEKKAART
Auteur: Nicholas Walker (Nico De Braeckeleer)
Uitgeverij: Van Halewyck
Coverbeeld: Peer de Maeyer
Genre: Bovennatuurlijke thriller / mysterie
Datum verschijning: oktober 2016 - april 2017
Uitvoering: pocket
Formaat: 22,2x14,5 cm
Omvang: 150 blzn.
Prijs: € 14,99
Leeftijd: 11+ (10-16 jaar)
ISBN boek 1 - Waterschimmen: 978 94 6131 541 0
ISBN boek 2 - Schemerslaap: 978 94 6131 707 0


(terug naar 'menu BOEKEN')