HET UNIVERSUM VAN JEUGDAUTEUR NICO DE BRAECKELEER
WELKOM OP JUPITER

 

HARTSVRIENDINNEN 6: "Film Date"

Gesigneerd exemplaar "Hartsvriendinnen 6" HIER bestellen!


 

 

ALGEMENE INFO

HARTSVRIENDINNEN is een jeugdboekenreeks voor meisjes vanaf 9 jaar. In deze reeks volgen we de dagelijkse belevenissen van drie hartsvriendinnen: Hanne, Fleur en Amélie. Deze drie meisjes van twaalf kennen elkaar al van in de kleuterschool. Ze hebben samen voor dezelfde middelbare school gekozen omdat ze elkaar niet kunnen missen. Ook hun grote passie delen ze met elkaar: dansen. Na school chatten, bellen en sms'en ze voortdurend met elkaar.

Het zesde boek van HARTSVRIENDINNEN "FILM DATE", verscheen oktober 2017 bij Bakermat. Kristel Steenbergen verzorgde de illustratie op de cover en in het boek. "FILM DATE" is het zesde boek uit een meisjesreeks boordevol, liefde, romantiek en vriendschap.

   

STEEKKAART

 
 

Auteur:

Nico De Braeckeleer

Uitgeverij:

Bakermat

Illustraties:

Kristel Steenbergen
Vormgeving: Bakermat

Genre:

Liefde, romantiek, vriendschap
Datum verschijning: Oktober 2017

Uitvoering:

hardback

Formaat:

22,2x14,5 cm

Omvang:

130 blzn.

Prijs:

€ 12,95

Leeftijd:

9+ (8-13 jaar)

ISBN:

9789059243972

(terug naar 'menu HARTSVRIENDINNEN)


KORTE INHOUD

De film waarin Hanne de hoofdrol speelt gaat in première. Fleur, Amélie en Hanne mogen elk iemand meenemen op film date. Hanne gaat met haar vriendje Elric. Amélie wil ook met haar vriendje gaan, maar ze heeft er geen, dus gaat ze nog snel naar eentje op zoek. Fleur vind Lars heel leuk en wil met hem naar de filmpremière. Maar dan biecht haar ex-liefje Mats op dat hij nog steeds verliefd is op haar, en Fleur heeft ook nog steeds gevoelens voor hem. Wie moet Fleur nu kiezen: Lars of Mats?

(terug naar 'menu HARTSVRIENDINNEN')


FRAGMENT

"Fleur liep naar haar kamer en opende de link die Mats haar had gestuurd. Het was het muziekbestand van een liedje dat Mats speciaal voor haar had geschreven. Ze klikte op “play” en hoorde de zachte klanken van Mats die op zijn gitaar speelde. Hoewel hij niet al te goed kon zingen, had hij dat speciaal voor haar gedaan. Terwijl Fleur naar de tekst luisterde, blonken de tranen in haar ogen."


(terug naar 'menu HARTSVRIENDINNEN')

(terug naar 'menu BOEKEN')