HET UNIVERSUM VAN JEUGDAUTEUR NICO DE BRAECKELEER
WELKOM OP JUPITER

 

HARTSVRIENDINNEN 4: "De Ponyparty"

Gesigneerd exemplaar "Hartsvriendinnen 4" HIER bestellen!


 

 

ALGEMENE INFO

HARTSVRIENDINNEN is een jeugdboekenreeks voor meisjes vanaf 9 jaar. In deze reeks volgen we de dagelijkse belevenissen van drie hartsvriendinnen: Hanne, Fleur en Amélie. Deze drie meisjes van twaalf kennen elkaar al van in de kleuterschool. Ze hebben samen voor dezelfde middelbare school gekozen omdat ze elkaar niet kunnen missen. Ook hun grote passie delen ze met elkaar: dansen. Na school chatten, bellen en sms'en ze voortdurend met elkaar.

Het vierde boek van HARTSVRIENDINNEN "DE PONYPARTY", verscheen oktober 2016 bij Bakermat. Kristel Steenbergen verzorgde de illustratie op de cover en in het boek. "DE PONYPARTY" is het vierde boek uit een meisjesreeks boordevol, liefde, romantiek en vriendschap.

   

STEEKKAART

 
 

Auteur:

Nico De Braeckeleer

Uitgeverij:

Bakermat

Illustraties:

Kristel Steenbergen
Vormgeving: Nele Van Looveren

Genre:

Paardenboek, liefde, romantiek, vriendschap
Datum verschijning: Oktober 2016

Uitvoering:

hardback

Formaat:

22,2x14,5 cm

Omvang:

130 blzn.

Prijs:

€ 12,95

Leeftijd:

9+ (8-13 jaar)

ISBN:

978 90 5924 225 8

(terug naar 'menu HARTSVRIENDINNEN)


KORTE INHOUD

Na hun eerste kus zijn Fleur en Mats onafscheidelijk. Ze kunnen geen seconde zonder elkaar en brengen veel tijd met elkaar door. Hanne en Amélie gunnen het hun hartsvriendin, maar missen haar. Amélie zit op ponyles en wil voor haar verjaardag Fleur en Hanne meevragen naar de manege. Maar Hanne is bang voor paarden en Fleur heeft Mats beloofd om net die dag naar zijn belangrijke voetbalwedstrijd te komen kijken. Zal de ponyparty van Amélie in het water vallen?

(terug naar 'menu HARTSVRIENDINNEN')


FRAGMENT

Manon diepte een roskam uit de bak en gaf die aan Amélie. ‘Met deze roskam moet je ronddraaiende beweging maken.’ Amélie knikte, stak de roskam omhoog en maakte er ronddraaiende bewegingen mee in de lucht. Manon schokte van het lachen. ‘Wel op de pony! Je moet de lucht niet poetsen hé!’ Amélie lachte ook omwille van haar stommiteit en begon met de roskam over de hals van de pony te wrijven.


(terug naar 'menu HARTSVRIENDINNEN')

(terug naar 'menu BOEKEN')