HET UNIVERSUM VAN JEUGDAUTEUR NICO DE BRAECKELEER
WELKOM OP JUPITER

PRENTENBOEKEN

Gesigneerd exemplaar van een prentenboek bestellen? KLIK HIER !!!

 

Prentenboekjes "MIJN EIGEN BOEKJE"

- "(Robin) is Jarig"
- "(Robin) in Animatopia"
- "(Robin) en het Sinterklaas Mysterie"

Ga naar www.mijneigenboekje.be en ontdek fantastische verhalen waarin jijzelf, jouw gezin, jouw familie en jouw vrienden de hoofdrol kunnen spelen. U kunt ook een kijkje nemen op Facebook: www.facebook.com/mijneigenboekje


(Robin) is jarig

Kunnen ouders echt de verjaardag van hun kind vergeten? Het hoofdpersonage in dit boekje is jarig... Maar is iedereen dit vergeten? Of toch niet? Rommelkamers, verkleedpartijen, een ver land Akraduzia, prins of prinses, cadeauís, verjaardagstaart... Een spannend verhaaltje over wat er allemaal kan gebeuren op een verjaardag.

(Robin) in Animatopia

Dieren die praten, dansen en zingen... Ja dat kan! Maar alleen in Animatopia. Je kamer opruimen, een vervelende en oh-zo zware karwei? Niet meer na dit verhaaltje ... Een leerrijk verhaaltje over de wondere dierenwereld in Animatopia. In dit prachtige boekje kan je lezen hoe een kind, na een bezoekje aan Animatopia, zijn kamer netjes maken een heel plezierige klus gaat vinden.


(Robin) en het Sinterklaas Mysterie
Sinterklaas komt vannacht! Maar waar is Piet? Is pakjes uitdelen echt veel leuker dan er zelf mee spelen? Een leerrijk en zeer spannend verhaaltje over hoe de Sint pakjes naar de kinderen brengt en hoe hij daar dit jaar extra hulp bij nodig heeft.
 

De Cool Cool Club

Prinsesje en de beer

Prentenboek 7+ (Klik op cover voor meer info) Prentenboek 5+ (Klik op cover voor info)
Uitverkocht!!!  
   

Kriebeltje wil spelen

 
Prentenboek 3 + (Klik op cover voor meer info)  
 
Uitverkocht !!!  


Terug naar overzicht alle boeken